четвъртък, 31 март 2011 г.

When God Became Rich

Имало едно време един Господ, но историята не започва с това. Преди него имало-ло-ло-ло един Сатана, но той в случая не е важен.
Господ, когото всички накратко наричали Бог (тъпо, не разбирам) живеел в облаците. Там умирал от скука. Тогава Бог решил да създаде нещо, което да се намира под облаците и го нарекъл Земя. На земята посял белите си семена и от тях се родили космати, пернати и люспести изчадия, но и те не са важни сега. Бог явно бил с неизживяно детство и много обичал да си играе в калта, като това му коствало милиони по-късно. Той кихнал право в едно кюфте от кал и вдъхнал живот на странното нещо, нарекъл го човек, по-късно го заплюл и го пратил на изток от рая заедно с окаляната му жена.
Насича, фокусирай, сега в центъра са недъгавите дечица (явен плод на кръвосмешение) на въпросното кюфте. Вдъхнатия живот одавна е загубил цената си, изчадията адови се самоубиват под път и над път. Каква загуба на Божието време, братя. Амин. Талантите (доколкото едни деца на кюфте от кал могат да имат такива) се изразяват в ритмично потропване с крак по мраморния под/паркет/плочки/мокет и всякаква подобна настилка. Въздуха не е за дишане, цветята не са за мирисане, водата не е за наближане, храната не е за вкусване, живота не е за живеене, а душата на бога одавна не живее в тия хора.
И когато тия хора вече нямаха какво да си кажат, тъй като нищо не мислеха, тогава се наложи Бог да направи Facebook. И Бог стана богат, стана мръсно богат, отвратително богат, а тъй като Бог не може да е мръсен, той даде парите на Втория си син- Марк.
Следващият милиардер ще се казва Йосиф и по мои изчисления ще продава души онлайн.


GETASOUL.ONLINE-SHOP.COM

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако ти е харесало, кажи. Ако не - пак кажи.